ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΒΕΡΩΦ: Το στεγαστικό σχέδιο που ανακοινώθηκε είναι το σημαντικότερο από την ίδρυση της Δημοκρατίας- Ευκαιρία να επιστρέψουν οι άνθρωποι στην ύπαιθρο'

ΑΒΕΡΩΦ: Το στεγαστικό σχέδιο που ανακοινώθηκε είναι το σημαντικότερο από την ίδρυση της Δημοκρατίας- Ευκαιρία να επιστρέψουν οι άνθρωποι στην ύπαιθρο'

Το πιο σημαντικό μέτρο στήριξης των νέων ανθρώπων και της υπαίθρου από την ίδρυση της Δημοκρατίας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου τα νέα στεγαστικά σχέδια και επιδόματα. 


Ο κ. Νεοφύτου παρέστη στη σύσκεψη της Στενής στο πλαίσιο της οποίας ο Υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τους Κοινοτάρχες της Περιστερώνας, Σίμου, Λυσού και Στενής της επαρχίας Πάφου, σχετικά με τα μέτρα στήριξης της υπαίθρου (νέα στεγαστικά σχέδια και επιδόματα).
 
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους συνεχάρη  τον Υπουργό Εσωτερικών και την Κυβέρνηση, σημειώνοντας πως θεωρεί ότι αυτό το σχέδιο στήριξης της υπαίθρου, των νεαρών ζευγαριών για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, αλλά και την επαγγελματική τους στέγη είναι το πιο σημαντικό μέτρο στήριξης των νέων ανθρώπων και της υπαίθρου από την ίδρυση της Δημοκρατίας. 

Πρόσθεσε ότι χωρίς υπερβολή δεν γνωρίζει άλλη ευρωπαϊκή χώρα με τέτοιο πρόγραμμα στήριξης. 

Είναι, είπε, “η ευκαιρία φίλοι κοινοτάρχες αλλά και νέοι άνθρωποι της περιοχής για την επιστροφή των ανθρώπων στην ύπαιθρο”, προσθέτοντας πως “κανένα σχέδιο δεν είναι τέλειο”.

Eίναι όμως πάρα  πολύ σημαντικό, όπως είπε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι με την εφαρμογή του εκεί που χρειάζονται βελτιώσεις, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής απέδειξε πως ακούει, υπολογίζει, προγραμματίζει και αποφασίζει σωστά. 

Επεσήμανε ακόμη “πως τέτοια μέτρα θέλουμε για να στείλουμε θετικά μηνύματα στον κόσμο”.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top