Πρώην Ομονοιάτης έβγαλε νέο παρατσούκλι στον Λέζιακς: «Νέο όνομα… Ινιέστα»!

Πρώην Ομονοιάτης έβγαλε νέο παρατσούκλι στον Λέζιακς: «Νέο όνομα… Ινιέστα»!

Ο Γιαν Λέζιακς δίνει τη μια ασίστ πίσω από την άλλη και πάει από το καλό στο καλύτερο με την Ομόνοια.

Ο Τσέχος, στο «αιώνιο» ντέρμπι ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, ήταν αυτός που… σέρβιρε στον Ασάντε το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Στην ανάρτηση του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 30χρονος αριστερός ακραίος αμυντικός του τριφυλλιού, έλαβε ένα σχόλιο από έναν πρώην συμπαίκτη του.

Ο λόγος για τον Μίχαελ Ορτέγα, ο οποίος έδωσε νέο παρατσούκλι στον Λέζιακς, λέγοντας τον «Ινιέστα»!

Δείτε τη δημοσίευση: 

The post Πρώην Ομονοιάτης έβγαλε νέο παρατσούκλι στον Λέζιακς: «Νέο όνομα… Ινιέστα»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα, όπου θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE