ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεύτερο… πιάτο για τους «16» στο ουδέτερο Βουκουρέστι και στη Ρώμη!

Δεύτερο… πιάτο για τους «16» στο ουδέτερο Βουκουρέστι και στη Ρώμη!

Με το δεύτερο… πιάτο, που περιλαμβάνει παιχνίδια στο… ουδέτερο Βουκουρέστι και στη Ρώμη, για την φάση των «16» συνεχίζεται απόψε το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα περιμένει την Τσέλσι στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας καθώς δεν ήταν δυνατόν, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που αφορούν το Ηνωμένο Βασίλειο οι Λονδρέζοι να μεταβούν στην Ισπανία.

Η παράδοση μεταξύ τους είναι μοιρασμένη η μεταξύ τους παράδοση. Σε επτά αγώνες μέχρι τώρα, τρεις φορές έχουν αναδειχτεί ισόπαλες, ενώ από δύο νίκες μετράει έκαστη.

Η Ατλέτικο έχει αήττητο 13 αγώνων σε εντός έδρας παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ (9 νίκες, 4 ισοπαλίες). Η τελευταία ομάδα που τη νίκησε ως φιλοξενούμενη ήταν η Τσέλσι τον Σεπτέμβριο του 2017. Βέβαια, η αγγλική ομάδα αποκλείστηκε και τις τέσσερις προηγούμενες φορές που βρέθηκε στη φάση των «16».

«Είναι πολύ ισορροπημένο ζευγάρι, απέναντί μας ένας σημαντικός αντίπαλος, με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Κόντρα στη Λεβάντε δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αντιδράσαμε πολύ σωστά στο δεύτερο. Το αποτέλεσμα δεν ήρθε, αλλά κρατάω τα θετικά», είπε ο Ντιέγο Σιμεόνε, ο οποίος σχολίασε και την αλλαγή της έδρας λέγοντας: «Σκεφτήκαμε διάφορες επιλογές, σίγουρα αλλάζει για όλους. Εμείς ταξιδέψαμε τέσσερις ώρες, η Τσέλσι έξι…».

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Χιμένες, Τρίπιερ, Καράσκο, Βρσάλικο και Ερέρα, ενώ σε ό,τι αφορά την αρχική ενδεκάδα μάλλον… παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Κορέα και στον Φέλιξ.

«Είναι ένα μεγάλο τεστ. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα σε αυτό το επίπεδο, με έμπειρο προπονητή. Ελπίζω να μας βγάλει τον καλύτερο εαυτό μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια μαχητική ομάδα με καλή ψυχολογία», ήταν τα λόγια του Τόμας Τούχελ, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του τον Τιάγκο Σϊλβα, αλλά μπορεί ξανά να υπολογίζει τους Χάβερτς, Πούλισιτς και Έιμπραχαμ.

Βαυαροί και Ρωμαίοι στη μάχη του «Ολίμπικο»

Η κάτοχος του τροπαίου, Μπάγερν Μονάχου, μπορεί να κατέκτησε στο Κατάρ το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, όμως έκτοτε δείχνει σημάδια αγωνιστικής πτώσης…

Αυτό το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί η Λάτσιο, που θα την φιλοξενήσει απόψε στο «Ολίμπικο». Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες.

«Γνωρίζουμε τι έχουμε περάσει και πόση δουλειά έχουμε κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια για να βρισκόμαστε εδώ. Η Μπάγερν είναι σχεδόν ανίκητη, αλλά αξίζουμε να παίξουμε με την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και αντί να ψάχνουμε να βρούμε τα αδύνατα σημεία της αντιπάλου μας, είναι προτιμότερο να εστιάσουμε στα δικά μας δυνατά και να προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε», δήλωσε ο Σιμόνε Ιντζάγκι.

Εκτός για τους Ιταλούς είναι ο Ράστου, αλλά υπολογίζονται οι Στρακόσα, Λάτζαρι και Χουντ.

Οι Βαυαροί ταξίδεψαn στη Ρώμη μετά την ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη Μπούντεσλιγκα. Aυτό, μάλιστα, ήταν το δεύτερο παιχνίδι στο οποίο δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο πρωτάθλημα.

«Ξέρουμε τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες. Απέναντι στη Λάτσιο, θέλουμε να παίξουμε ως ομάδα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ξέρουμε πως θα το κάνουμε και πρέπει να γίνει από την αρχή. Στόχος μας να είμαστε στην καλύτερη φόρμα μας όταν αρχίζει το Τσάμπιονς Λιγκ. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε πολλούς αγώνες, μεγάλη πίεση στην ομάδα και κάποιες απουσίες. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό με τη Λάτσιο και περιμένω την ομάδα να δείξει πως έχει τεράστιο κίνητρο», τόνισε ο Χάνσι Φλικ.

Για την ομάδα του είναι αμφίβολος ο Ζίλε. Τολισό, Ντόουγκλας Κόστα, Παβάρ, Γκνάμπρι, Μίλερ είναι εκτός.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου (22:00)

-Στο Βουκουρέστι: Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι

-Στην Ρώμη: Λάτσιο-Μπάγερν

Πηγή: sdna.gr

The post Δεύτερο… πιάτο για τους «16» στο ουδέτερο Βουκουρέστι και στη Ρώμη! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top