ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στάχτες έγιναν τα πέντε οχήματα στη Λάρνακα - Πως άρχισε η φωτιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στάχτες έγιναν τα πέντε οχήματα στη Λάρνακα - Πως άρχισε η φωτιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τυχαία αποδείχθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο στη Λάρνακα, η οποία επεκτάθηκε αστραπιαία προκαλώντας ζημιές σε άλλα πέντε οχήματα καθώς και σε μια κατοικία.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία στη σκηνή, σε συνεργασία με τους εμπειρογνώμονες της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας και της Πυροσβεστικής, διαφάνηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στο εσωτερικό μέρος του ταμπλό ενός αυτοκινήτου, το οποίο, όπως έγινε γνωστό, παρουσίαζε μηχανικά προβλήματα.

Το όχημα ανήκει σε μηχανοδηγό, από τη Λάρνακα και ήταν σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (γκαράζ), στην οδό Καλύμνου, η οποία είναι παράλληλος της λεωφόρου Φανερωμένης. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λίγο πριν τις 4 το πρωί λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά και ανταποκρίθηκαν τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον κεντρικό Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας, ενώ στο μέρος έσπευσαν και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.

Η πυρκαγιά έγινε κατορθωτό να τεθεί υπό έλεγχο μετά από περίπου 40 λεπτά. Από τη φωτιά αναφλέγηκαν δοχεία φύλαξης πετρελαίου και υδραυλικού λαδιού, τα οποία ο ιδιοκτήτης αποθήκευε εντός του χώρου στάθμευσης, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές και το δεύτερο όχημα του ιδιοκτήτη και παράλληλα οι φλόγες να επεκταθούν στην διώροφη κατοικία του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές.

Λόγω του κατηφορικού ανάγλυφου της περιοχής, τα πετρελαιοειδή κύλησαν φλεγόμενα στον δρόμο, με επακόλουθο να αναφλεγούν ακόμα τέσσερα οχήματα, κάποια με εκτεταμένες ζημιές και κάποια με ποιο ελαφριές ζημιές, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από κοντινές κατοικίες. Τρία από τα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές ήταν στην οδό Καλύμνου και το ένα στην οδό Αγίου Γεωργίου Μακρή (είναι παράδρομος).

Η σκηνή αποκλείστηκε και οι εξετάσεις συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας, οπόταν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού εξακριβώθηκε πως αιτία του κακού ήταν το βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε στο εσωτερικό μέρος του πρώτου αυτοκινήτου, το οποίο ο ιδιοκτήτης του το αγόρασε πριν από μία εβδομάδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top