ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραμένει στο κυνήγι της Ίντερ και του πρωταθλήματος η Μίλαν

Παραμένει στο κυνήγι της Ίντερ και του πρωταθλήματος η Μίλαν

Μεγάλο διπλό με 2-1 πέτυχε η Μίλαν στην έδρα της Ρόμα.

 

Τεράστιο διπλό με 2-1 πήρε η Μίλαν στην έδρα της Ρόμα κι έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Στο 4ο μόλις λεπτό μετά από κόρνερ ο Ιμπραΐμοβιτς έβαλε την προβολή και ο Μαντσίι έσωσε στη γραμμή και στην επαναφορά Τόμορι σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Ιμπραΐμοβιτς απείλησε με φοβερό τακουνάκι μετά και από γκάφα του Λόπεθ, ενώ στο 10’ η Μίλαν σκόραρε ξανά με τον Σουηδό σταρ αλλά το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Στο 22ο λεπτό ο Μαγιοράλ βρήκε τον Βερετού που έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά είδε τον Ντοναρούμα να σώζει, ενώ στο 27’ μετά από κόρνερ του Τσαλχάνογλου ο Κίερ πήρε την κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Λόπεθ.

Στο 28’ μετά από κόρνερ του Μχιταριάν, ο Μαντσίνι σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ και στο 33’ ο Λόπε έσωσε μετά από δυνατό σουτ του Ρέμπιτς.

Στο 35’ ο Ρέμπιτς έβγαλε για τον Σελεμέκερς αλλά ο Λόπεθ πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση και στο 36’ η Ρόμα βγήκε στην κόντρα αλλά ο Ντοναρούμα νίκησε τον Πελεγκρίνι που στη συνέχεια κόπηκε από τον Καλάμπρια.

Το ματς είχε φοβερό ρυθμό και στο 38’ ο Μχιταριάν προσπάθησε να κρεμάσει τον Ντοναρούμα αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω και στο 41’ η Μίλαν κέρδισε πέναλτι και ο Κεσί το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Στο 49ο λεπτό ο Ντίαθ άνοιξε αριστερά στον Ερναντές που έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο και στην κόντρα ο Βερετού με απίθανο πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 54ο λεπτό ο Βερετού έβγαλε όμορφα στον Μαγιοράλ που έκανε το πλασέ αλλά κόπηκε απ’ τον Κίερ και στο 58’ ο Λόπεθ έδιωξε λανθασμένα η Μίλαν έκλεψε στο κέντρο και ο Σελεμέκερς; πέρασε κάθετα τον Ρέμπιτς, Εκείνος έκανε φοβερό ρολάρισμα στο ύψος της περιοχής και από κοντά πλάσαρε για το 1-2.

Στο 72’ ο Πέρες έκανε το γύρισμα για τον Μχιταριάν που έπιασε το σουτ από αριστερά αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 80’ ο Ντοναρούμα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ελ Σααραουί.

ΡΟΜΑ: Λόπεθ, Φάτσιο (62’ Πέρες), Μαντσίνι, Σπινάτσολα, Κάρσντορπ, Μχιταριάν, Βερετού (79’ Ντιαβαρά), Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Βιγιάρ (70’ Ελ Σααραουί), Μαγιοράλ (79’ Πέδρο)

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κίερ, Καλάμπρια, Τόμορι, Ερναντές, Τσαλχάνογλου (46’ Μπραΐμ Ντίαθ), Κεσί, Σελεμέκερς (83′ Καστιγιέχο), Τονάλι (83′ Μεϊτέ), Ιμπραΐμοβιτς (56’ Λεάο), Ρέμπιτς (67’ Κρούνιτς)

SERIE A’-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Ολίμπικο

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Παραμένει στο κυνήγι της Ίντερ και του πρωταθλήματος η Μίλαν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Δεν θα παρουσιαστούν ούτε αυτή την εβδομάδα ενώπιον της Ανακριτικής οι δύο μοναχοί - Εργάζονται νυχθημερόν στην Επιτροπή

Άσχημα νέα για καταναλωτές: Τερματίζεται ο μειωμένος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα - Πόσο θα αυξηθούν οι τιμές

Ληστεία στην Ερήμη: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης – Συνεχίζονται οι έρευνες

Υπόθεση 82χρονου: Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για αναστολή ποινής φυλάκισης η Νομική Υπηρεσία - Στο Εφετείο ο Αγγελίδης

Έξυπνοι μετρητές: Κινδυνεύουμε να χάσουμε την χρηματοδότηση από την ΕΕ - «Πιθανώς να επωμιστεί το κόστος ο καταναλωτής»



Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας

Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας

Τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας που αποφασίστηκαν μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβούλιο ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top