ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ξεκάθαρη απάντηση Ολλανδικής εταιρείας για τα περί μετοχικής και διοικητικής εμπλοκής σε ΚΑΕ και ΠΑΕ

Η ξεκάθαρη απάντηση Ολλανδικής εταιρείας για τα περί μετοχικής και διοικητικής εμπλοκής σε ΚΑΕ και ΠΑΕ

Με απόλυτο τρόπο διέψευσε η ολλανδική εταιρεία «Reggeborgh» τα δημοσιεύματα για μετοχική και διοικητική εμπλοκή της στην ΚΑΕ και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η ολλανδική εταιρεία « REGGEBORGH» τα δημοσιεύματα για μετοχική και διοικητική εμπλοκή της τόσο στην ΚΑΕ όσο και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ο όμιλος REGGEBORGH, σε ανακοίνωση του, αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν τον επενδυτικό όμιλο της REGGEBORGH να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ή να βρίσκεται σε συζητήσεις για τη συμμετοχή του στην ΚΑΕ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο όμιλος διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες αυτές.

Τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η τοποθέτησή της μετά από δημοσίευμα οικονομικής ιστοσελίδας που τόνιζε ότι «Ολλανδοί επενδυτές της οικογένειας Wessels ενδιαφέρονται να αναμειχθούν με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Λίγες ημέρες πριν από το συγκεκριμένο δημοσίευμα για την πράσινη ΠΑΕ, το φως της δημοσιότητας είχε δει και το σενάριο εμπλοκής της εν λόγω εταιρίας στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο επίσης διαψεύστηκε στην παραπάνω ανακοίνωση με απόλυτο τρόπο.

Πηγή: sdna.gr

The post Η ξεκάθαρη απάντηση Ολλανδικής εταιρείας για τα περί μετοχικής και διοικητικής εμπλοκής σε ΚΑΕ και ΠΑΕ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top