ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ, αρνητής της ΗΤΤΑΣ: Στα πρώτα 10 ματς είχε 12 βαθμούς και μετά… ΞΕΣΠΑΣΕ!

Μπεργκ, αρνητής της ΗΤΤΑΣ: Στα πρώτα 10 ματς είχε 12 βαθμούς και μετά… ΞΕΣΠΑΣΕ!

Ο Μπεργκ και οι παίκτες του πλέον… αρνούνται να χάσουν. Η νίκη επί του Ολυμπιακού στο Μακάρειο διεύρυνε το αήττητο σερί της Ομόνοιας σε πρωτάθλημα και κύπελλο σε 18 αγώνες.

Οι πράσινοι πλέον δεν… χάνουν και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν δέχονται ούτε και εύκολα τέρμα. Ουσιαστικά μετά το τέλος των ευρωπαικών της υποχρεώσεων στις 10 Δεκεμβρίου, η Ομόνοια δεν κοίταξε ποτέ πίσω και με το αήττητο σερί της σκαρφάλωσε στην κορυφή.

Χαρακτηριστικό είναι πως σε αυτά τα 18 παιχνίδια η Ομόνοια έχει απολογισμό 13 νίκες και 5 ισοπαλίες με 33 γκολ υπέρ και μόλις 6 κατά. Με λίγα λόγια σκοράρει 1.83 γκολ ανά παιχνίδι όμως δέχεται μόλις 0.33 γκολ!

Ο Μπεργκ έχει… τσιμεντώσει την άμυνα της Ομόνοιας με τον Φαμπιάνο να μοιάζει σχεδόν ανίκητος πλέον ενώ σου βγάζει την εντύπωση πως δεν μπορεί να χάσει ακόμα και στην κακή της μέρα.

Αν το μεταφράσουμε και σε βαθμούς το τριφύλλι σε αυτά τα 17 ματς στο πρωτάθλημα (από τη 12η αγωνιστική και το 0-0 με Ερμή και μετά) έχει 43 βαθμούς.

Να κάνουμε και την σύγκριση με τις πρώτες 11 αγωνιστικές πριν αρχίσει αυτό το σερί; Στα πρώτα 10 ματς της σεζόν (χρωστούσε το ματς με Απόλλων το οποίο έγινε Ιανουάριο) είχε απολογισμό 12 βαθμούς και συντελεστή 12-8! Κάπου εκεί (μετά το ματς με τον Ερμή και το 0-0) ο Μπεργκ είχε βγάλει το κινητό στη συνέντευξη τύπου και έκανε τους υπολογισμούς του. Βέβαια σε εκείνο το διάστημα οι πράσινοι έδιναν παράλληλα αγώνες κάθε Πέμπτη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με τον Νορβηγό να δηλώνει σίγουρος για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του μετά το ευρωπαϊκό οδοιπορικό…

Εν τέλει 17 ματς μετά η Ομόνοια βρίσκεται στην κορυφή με 59 βαθμούς, αήττητη για 18 ματς και καλπάζει προς τον τίτλο αν και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη μπροστά. Δεν παύουν όμως οι αριθμοί της να είναι εντυπωσιακοί!

Το σερί στο πρωτάθλημα:

The post Μπεργκ, αρνητής της ΗΤΤΑΣ: Στα πρώτα 10 ματς είχε 12 βαθμούς και μετά… ΞΕΣΠΑΣΕ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top