ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχασε από την Μπαρτσελόνα αλλά βρήκε ηγέτη ο Παναθηναϊκός!

Έχασε από την Μπαρτσελόνα αλλά βρήκε ηγέτη ο Παναθηναϊκός!

 

Ο Μάριο Χεζόνια πραγματοποίησε το ντεμπούτο που ονειρευόταν σε ατομικό επίπεδο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (21π.), όμως οι απουσίες των Νεμάνια Νέντοβιτς – Ιωάννη Παπαπέτρου και η ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα δεν συνδυάσαν την πολύ καλή εμφάνιση του Κροάτη με νίκη του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» πάλεψαν πολύ το παιχνίδι, αλλά ηττήθηκαν και υποχώρησαν στο 9-16. Από την άλλη, οι Καταλανοί είχαν τις… απαντήσεις κάθε φορά που οι γηπεδούχοι πλησίαζαν σε αποστάσεις 6-7 πόντων και έφυγαν με το διπλό από την Αθήνα, για να διατηρηθούν στην 1η θέση της Euroleague (19-8 ρεκόρ).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν καλά ποσοστά στα τρίποντα, όμως έχασαν αρκετά ριμπάουντ και υπέπεσαν σε 21 λάθη. Παράλληλα, ήταν φανερό πως τους έλειπε το… κάτι έξτρα στην επίθεση, που δίνουν οι Νέντοβιτς – Παπαπέτρου. Στο ντεμπούτο του με τα «πράσινα» ο Χεζόνια ολοκλήρωσε τον αγώνα με 21 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ, έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και… φώναξε πως θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Διψήφιοι για τους γηπεδούχους ήταν και οι Ντίνος Μήτογλου (13π.), Μπεν Μπέντιλ (14π.).

Για την Μπαρτσελόνα, που είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλο το παιχνίδι, παρά και τα δικά της λάθη, ξεχώρισαν οι Νίκολα Μίροτιτς (25π.) – Κόρι Χίγκινς (16π.). Μάλιστα, ο Αμερικανός σκόρερ σημείωσε σπουδαία καλάθια στην τελική ευθεία της αναμέτρησης και… καθάρισε το ματς.

Πηγή: Sdna.gr

The post Έχασε από την Μπαρτσελόνα αλλά βρήκε ηγέτη ο Παναθηναϊκός! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top