ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμη για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά η ΑΕΛ – Ετοιμάζει αλλαγές ο Κέρκεζ

Πανέτοιμη για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά η ΑΕΛ – Ετοιμάζει αλλαγές ο Κέρκεζ

Πανέτοιμη για τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα είναι η ΑΕΛ, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης (03/03, 17:00) θα υποδεχθεί στο Τσίρειο την ομάδα της Αμμοχώστου και θα επιδιώξει τη νίκη με ένα “καθαρό” σκορ, για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά.

Το ιδανικό αποτέλεσμα σε εντός έδρας παιχνίδι κυπέλλου, είναι φυσικά η νίκη με μηδέν παθητικό και αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει η Λεμεσιανή ομάδα, όμως ακόμα κι αν δεχθεί τέρμα, το σημαντικό θα είναι να έρθει η νίκη με οποιοδήποτε σκορ, ούτως ώστε να πάει έστω και με μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον επαναληπτικό που θα γίνει στις 17 Μαρτίου στο “Αμμόχωστος”.

Μπορεί η ΑΕΛ να διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βάλει σε δεύτερη μοίρα το κύπελλο, το οποίο θέλει να κατακτήσει ξανά, μετά το ιστορικό σπάσιμο της “κατάρας” στον τελικό του 2019 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ γνωρίζει τις δυσκολίες του αυριανού αγώνα και έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του, τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά, αναλύοντας το πλάνο που θα ακολουθήσουν, ζητώντας παράλληλα προσοχή και συγκέντρωση σε όλες τις γραμμές και ειδικά σε κάποιους παίκτες-“κλειδιά” των “ερυθρολεύκων”.

Επίσης, ζήτησε να μην παρασυρθούν από την κακή πορεία του αντιπάλου τον τελευταίο καιρό και έφερε μεταξύ άλλων ως παράδειγμα τα ζόρια που προκάλεσε στην ΑΕΛ και στα δύο ματς πρωταθλήματος η Νέα Σαλαμίνα.

Λόγω του ότι ακολουθεί την ερχόμενη Δευτέρα (08/03, 19:00) το μεγάλο Λεμεσιανό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, ο Κυπροβόσνιος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα στο πλαίσιο του αναγκαίου ροτέισιον, για να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες του, γι΄ αυτό και η ενδεκάδα αποτελεί… ερωτηματικό.

Στην αποστολή πάντως που ανακοινώθηκε μετά το τέλος της σημερινής (02/03) τελευταίας προπόνησης, βρίσκονται 21 ποδοσφαιριστές.

 

The post Πανέτοιμη για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά η ΑΕΛ – Ετοιμάζει αλλαγές ο Κέρκεζ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top