Aγχωτική πρεμιέρα για Τσιτσιπά

Aγχωτική πρεμιέρα για Τσιτσιπά

Παρότι η αποστολή ήταν πιο δύσκολη από ό,τι αναμενόταν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε τον δρόμο προς τη νίκη στην πρεμιέρα του στο Ρότερνταμ.

 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 7-6(4), 7-5 του Ιγκόρ Γκεράσιμοφ από τη Λευκορωσία (Νο.76) και πέρασε στον δεύτερο γύρο του ABN World Tennis Tournament για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Επόμενος αντίπαλός του είναι ο Πολωνός Χούμπερτ Χούρκατς, Νο.30 στον κόσμο, με τον οποίο θα αναμετρηθεί την Πέμπτη (4/3).

Παραδοσιακά δυσκολεύεται στο Ρότερνταμ ο Στεφ και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει πάει ποτέ πέρα από τον δεύτερο γύρο! Να δούμε αν αυτό θα αλλάξει φέτος… Κόντρα στον Χούρκατς, πάντως, συνήθως έχει το πάνω χέρι, αφού σε πέντε αγώνες έχει τέσσερις νίκες.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα κόντρα στον Γκεράσιμοφ, ο Στέφανος προηγήθηκε με μπρέικ και στα δύο σετ (3-2, 3-1), αλλά τελικά καθάρισε με αρκετό άγχος… «Έγραψε» το 1-0 με πειστική εμφάνιση στο τάι μπρέικ, ενώ εκμεταλλεύτηκε το πρώτο του ματς πόιντ στο δεύτερο (6-5), με λίγη… βοήθεια από τον αντίπαλό του, που έστειλε ένα φαινομενικά εύκολο βολέ στο φιλέ. Νωρίτερα, βέβαια, ο Στεφ έβγαλε εξαιρετικές άμυνες.

Ο 22χρονος τενίστας, λοιπόν, έχει αύριο ρεπό στο μονό, ωστόσο θα ξαναμπεί στο γήπεδο για να αγωνιστεί στο διπλό, παρέα με τον αδερφό του Πέτρο. Περίπου στις 15.30 το ελληνικό δίδυμο θα παίξει με τους Ζιλ/Βλίγκεν από το Βέλγιο.

Πηγή: Sdna.gr

The post Aγχωτική πρεμιέρα για Τσιτσιπά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE