ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΟΥΛ για πρωτάθλημα η Ίντερ!

ΦΟΥΛ για πρωτάθλημα η Ίντερ!

Νίκη, από αυτές που αν κάνεις πρωταθλητισμό επιβάλλεται να πάρεις, πέτυχε η Ίντερ που έφυγε με το 1-2 από το «Ennio Tardini» απέναντι στην Πάρμα.

SERIE A – 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΜΑ – ΙΝΤΕΡ: 1-2

Γήπεδο: Ennio Tardini

Νίκη, από αυτές που αν κάνεις πρωταθλητισμό επιβάλλεται να πάρεις, πέτυχε η Ίντερ που έφυγε με το 1-2 από το «Ennio Tardini» απέναντι στην Πάρμα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της «Serie A» κι έφτιαξε διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη θέση και τη Μίλαν. Καλό παιχνίδι από τις δύο ομάδες στην Πάρμα, με τους «νερατζούρι» του Αντόνιο Κόντε να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος να σκοράρουν δύο φορές στις δύο ευκαιρίες που δημιούργησαν. Το πάλεψε όσο μπορούσε η Πάρμα που όμως βρήκε μόνο ένα γκολ και δεν κατάφερε να σώσει το βαθμό που θα της έδινε ελπίδες στη μάχη της παραμονής. Ντεμπούτο στην επιστροφή του στην Ευρώπη για τον Γκρατσιάνο Πελέ που έγινε και πάλι κάτοικος Πάρμα, μετά τις σχεδόν πέντε σεζόν στην Κίνα.

Η Ίντερ είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 2′ με τον Χακίμι να γυρίζει επικίνδυνα από τα πλάγια και τον Σέπε να κόβει τελευταία στιγμή. Στο 15′ η Πάρμα απείλησε με τον Οσόριο να βγάζει σέντρα για τον Κούριτς που πήρε την κεφαλιά αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε. Στο 31′ οι «νερατζούρι» είχαν καλή στιγμή με τον Χακίμι να γυρίζει για τον Έρικσεν που με τον Σέπε εξουδετερωμένο, δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σέπε αρχικά και Βαλέντι στη συνέχεια, σταμάτησαν του Σκρίνιαρ και Πέρισιτς. Με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών νέα καλή στιγμή για την Ίντερ με κεφαλιά του Λουκάκου που πέρασε λίγο έξω. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Πάρμα απείλησε με κεφαλιά του Μαν που απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς.

Στο 54′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Ίντερ άνοιξε το σκορ με την μπάλα μετά από κόντρες να φτάνει στον Σάντσες που σούταρε από κοντά και ενώ ο Σέπε ακούμπησε την μπάλα, αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 62′ οι «νερατζούρι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Λουκάκου να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Σάντσες που με ωραίο πλασέ, νίκησε τον Σέπε για το 0-2. Στο 71′ η Πάρμα μείωσε με τον Πετσέλα να γυρίζει για τον Ερνάνι που με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-2.

ΠΑΡΜΑ: Σέπε, Μπάνι, Οσόριο, Βαλέντι (66′ Ινγκλέζε), Γκαλιόλιο (66′ Πετσέλα), Ερνάνι (85′ Γκρατσιάνο Πελέ), Μπρούγκμαν, Κούριτς, Κούτσκα (66′ Μπούσι), Καραμό, Μαν (45′ Μιχαΐλα)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (67′ Βιδάλ), Πέρισιτς (84′ Νταρμιάν), Σάντσες (76′ Λαουτάρο), Λουκάκου

Πηγή: Aek365.org

The post ΦΟΥΛ για πρωτάθλημα η Ίντερ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top