ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ των ντέρμπι περιμένει την Κυρία – Το ΠΛΑΝΟ του Μπεργκ

Με το ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ των ντέρμπι περιμένει την Κυρία – Το ΠΛΑΝΟ του Μπεργκ

Ημέρα ντέρμπι άρα ακόμη μια πρόκληση για την Ομόνοια του Μπεργκ που προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (18:30-Primetel) για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Οι πράσινοι της Λευκωσίας είναι στην κορυφή και φυσικά στόχος τους είναι να παραμείνουν εκεί μέχρι τέλους. Για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να δείξουν το… γνωστό τους πρόσωπο στα ντέρμπι αφού φέτος η Ομόνοια δεν έχει χάσει κόντρα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Μάλιστα σήμερα το απόγευμα στο ΓΣΠ έχει την ευκαιρία εάν νικήσει να αφήσει την Κυρία 10 ολόκληρους βαθμούς πίσω.

Μπορεί αρκετοί να έχουν την Ομόνοια σαν φαβορί όμως οι πράσινοι έδειξαν στα τελευταία ματς κάποια αστάθεια στην απόδοση τους και ο Μπεργκ ξέρει πολύ καλά πως θα πρέπει ανεβάσει ξανά ρυθμούς η ομάδα του για να πιάσει τα στάνταρ που… ξετρέλαναν τους Ομονοιάτες ειδικότερα στους αγώνες ντέρμπι του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στο… συνηθισμένο πλέον πλάνο του Μπεργκ. Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Σέχου, Λέζιακς και Λούφτνερ, Χούμποτσαν.

Στη μεσαία γραμμή οι Ζόρντι Γκόμεθ και Κούσουλος θα είναι στον άξονα και στα άκρα ο Τιάγκο και ο Λοΐζου, με τον Τζιωνή όμως να έχει πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα.

Το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Ασάντε και Τσέποβιτς.

The post Με το ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ των ντέρμπι περιμένει την Κυρία – Το ΠΛΑΝΟ του Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top