ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Χτυποκάρδια στο 90… συν! Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες Ομόνοιας και Ανόρθωσης στο φινάλε

ΒΙΝΤΕΟ: Χτυποκάρδια στο 90… συν! Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες Ομόνοιας και Ανόρθωσης στο φινάλε

Δύο μεγάλες ευκαιρίες για Ομόνοια και Ανόρθωση στις καθυστερήσεις του ντέρμπι.

Ο Φαμπιάνο κόντρα στην Ανόρθωση έκανε τρεις μεγάλες επεμβάσεις όμως η πιο καθοριστική ήταν  αυτή στο 90′ με το σκορ στο 0-0.

Ο Χριστοφή έκανε την μπαλιά από δεξιά, ο Χουσμπάουερ μόνος στην μικρή περιοχή την προβολή όμως ο Φαμπιάνο είπε ΟΧΙ με εντυπωσιακό τρόπο. Επίσης εξαιρετική ήταν η απόκρουση του (και παρόμοια) στη φάση του 7′ με Κβιλιτάϊα.

Στο φινάλε όμως είχε και η Ομόνοια μεγάλη ευκαιρία με τον Παπουλή που βρέθηκε μόνος στην περιοχή της Ανόρθωσης όμως το πλασέ του δεν ήταν ιδανικό και ο Λόρια κράτησε το 0-0!

Δείτε τις φάσεις στο πιο κάτω βίντεο, από το 4:47 μέχρι το τέλος:

The post ΒΙΝΤΕΟ: Χτυποκάρδια στο 90… συν! Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες Ομόνοιας και Ανόρθωσης στο φινάλε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top