ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντε Βινσέντι, μην το… «χαλάσεις» πάλι

Ντε Βινσέντι, μην το… «χαλάσεις» πάλι

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Πάφο για τη δεύτερη αγωνιστική του β’ γκρουπ του πρωταθλήματος, στην ισοπαλία με 1-1 και έδειξε πως όταν θέλει μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτό δεν ήταν ποτέ θέμα, αφού η κλάση του και η ποιότητα του είναι εγνωσμένης αξίας και όλοι γνωρίζουν το τι μπορεί να κάνει, όταν… έχει όρεξη και είναι στη μέρα του.

Το μεγάλο θέμα του Αργεντινού, είναι το ότι δεν έχει μια σταθερότητα και πως τα «κάτω» του είναι περισσότερα από τα «πάνω». Όποτε κάνει έναν καλό αγώνα, μετά πρέπει να περάσουν αρκετά παιχνίδια για να το επαναλάβει.

Στο γεγονός αυτό, έπαιξαν ρόλο και οι τραυματισμοί του, ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ντε Βινσέντι «πολεμά» μόνο με τον κακό του εαυτό. Με κανέναν άλλο. Όταν έχει καλή ψυχολογία μπορεί να κάνει απίστευτα πράματα. Όμως, τις πλείστες φορές λειτουργεί παρορμητικά και… ανώριμα, χωρίς να παίζει καλά, παίρνοντας τις λάθος αποφάσεις και άλλα διάφορα.

Όταν ο ΑΠΟΕΛ χρειάστηκε φέτος τον 32χρονο για να κάνει το κάτι παραπάνω, υστέρησε, όπως άλλωστε και όλη η ομάδα. Ο ίδιος, Σε καμία περίπτωση δεν έδωσε αυτά που περιμένουν οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων από τον Ντε Βινστέντι.

Τώρα, αυτό που πρέπει να κάνει, αφού το γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος, τονίζοντας το στις δηλώσεις του, είναι να εμφανιστεί το ίδιο καλός ή ακόμα καλύτερος, κόντρα στην Ομόνοια στο παιχνίδι της χρονιάς.

«Είμαι 100% έτοιμος. Το θέλουμε όλοι, και είναι η μόνη μας ευκαιρία για να παίξουμε Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά. Αυτό «λέει» πως ο Ντε Βινσέντι πλέον, το βλέπει πιο ώριμα και ζητούμενο είναι να μην «χαλάσει» την εμφάνιση που έκανε κόντρα στη Πάφο, αλλά να κτίσει πάνω σε αυτήν και να βοηθήσει στον «τελικό» τον ΑΠΟΕΛ να πάρει την πρόκριση.

The post Ντε Βινσέντι, μην το… «χαλάσεις» πάλι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top