ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αιχμές» από Πετράκη: «Χάρη δεν θέλουμε-Σήμερα είχαμε ένα πέναλτι που είναι ορισμός του πέναλτι»

«Αιχμές» από Πετράκη: «Χάρη δεν θέλουμε-Σήμερα είχαμε ένα πέναλτι που είναι ορισμός του πέναλτι»

Όλα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης, μετά το τέλος του ντέρμπι ενάντια στην ΑΕΛ, για τη δεύτερη αγωνιστική του α’ ομίλου.

Οι δηλώσεις του: 

«Θέλω να πω ότι είδα μια πολύ καλά οργανωμένη προσπάθεια από τους παίκτες μας. Είχαμε περισσότερες προϋποθέσεις να κερδίσουμε το παιχνίδι που τελικά δεν το καταφέραμε. Αυτό που θα πω τώρα είναι η πρώτη και η τελευταία αναφορά. Εμείς χάρη δεν θέλαμε, δεν θέλουμε και δεν θα θέλουμε ποτέ. Από την άλλη μεριά που υπάρχει και το VAR, από πέναλτι που το είδαμε 10 φορές με το Παραλίμνι και δεν ξεκαθαρίσαμε αν η μπάλα βρήκε ή δεν βρήκε. Δεχθήκαμε πέναλτι με την Ανόρθωση που ήταν απ’ έξω από την περιοχή και δεν δόθηκε η γραμμή για να επιβεβαιωθεί ότι ήταν έξω. Σήμερα είχαμε ένα πέναλτι που είναι ορισμός του πέναλτι. Η μπάλα περνά στο χέρι του που είναι απλωμένο και δεν δίνεται. Για εμάς ξαναλέω, δεν θέλαμε, δεν θέλουμε και δεν θα θέλουμε χάρη. Από την άλλη μεριά θέλουμε ισοτιμία».

Για το αν όλο αυτό με τη διαιτησία πείσμωσε τους παίκτες: «Όλους μας έχει πεισμώσει αυτό. Ξαναλέω χάρη δεν θέλουμε. Θέλουμε ισονομία και ισοτιμία».

The post «Αιχμές» από Πετράκη: «Χάρη δεν θέλουμε-Σήμερα είχαμε ένα πέναλτι που είναι ορισμός του πέναλτι» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top