ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Σκληρό πόκερ για το κέρφιου, στον αέρα το 3ο SMS - Τι ώρα θα μπαίνουμε σπίτι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Σκληρό πόκερ για το κέρφιου, στον αέρα το 3ο SMS - Τι ώρα θα μπαίνουμε σπίτι

Στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων του unlock βρέθηκε η αλλαγή της ώρας απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline ‘σκληρό πόκερ’ εξελίσσεται γύρω από την ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας αφού θεωρείται κομβικό σημείο για την απρόσκοπτη λειτουργία των χώρων εστίασης.

Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες σε πρωτόκολλο που έχουν καταθέσει επιζητούν όπως το κέρφιου ξεκινά τα μεσάνυχτα (00:00) θεωρώντας πως με αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται σε ένα βαθμό η μετακίνηση των θαμώνων στους χώρους που επαναλειτουργούν.

Κάτι τέτοιο όμως δε φαίνεται να βρίσκει σύμφωνα την επιστημονική ομάδα, καθώς στις δικές τις προτάσεις και συστάσεις προτείνει όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά είτε στις 22:00, είτε στις 23:00.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ώρα έναρξης του κέρφιου θα μετακινηθεί από τις 21:00 με την απόφαση να είναι κυβερνητική. Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιος είχε τελικά το πιο ‘δυνατό χαρτί’ στο πόκερ των διαπραγματεύσεων.

Στον αέρα φαίνεται να βρίσκεται η προσθήκη του 3ου μηνύματος στο 8998 αφού ιδιαίτερα η χθεσινή έξαρση των κρουσμάτων (που έφτασαν τα 420) ανησυχεί την επιδημιολογική ομάδα με την απόφαση να αναμένεται να παρθεί την τελευταία στιγμή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top