ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Έτσι ανοίγουν εστιατόρια και καφετέριες - Πώς θα κυκλοφορούμε

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Έτσι ανοίγουν εστιατόρια και καφετέριες - Πώς θα κυκλοφορούμε

Χαλαρώσεις ώρα μηδέν αφού μετά τη σημερινή (Τετάρτη 10/3) σύσκεψη του Υπουργικού Συμβουλίου αναμένεται η ανακοίνωση των χαλαρώσεων που θα ισχύσουν από την Τρίτη 16 Μαρτίου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αρκετές από τις χαλαρώσεις που θα ανακοινωθούν έχουν κλειδώσει με την εστίαση να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ανοίγουν λοιπόν ξανά τις πόρτες τους οι χώροι εστίασης (ταβέρνες, καφετέριες, εστιατόρια) με πολύ αυστηρούς όμως περιορισμούς.

-1 άτομο ανά 2 τετραγωνικά στους εξωτερικούς χώρους με μέγιστο αριθμό τα 125 άτομα

-1 άτομο ανά 3 τετραγωνικά στους εξωτερικούς χώρους με μέγιστο αριθμό τα 75 άτομα

-6 άτομα σε κάθε τραπεζάκι

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά δε θα επαναλειτουργήσουν τα μουσικοχορευτικά κέντρα, ενώ και σε ταβέρνες και μπαρ όπου θα υπάρχει μουσική απαγορεύεται ρητά ο χορός και η χρήση της πίστας.

Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση σε εργαστηριακό έλεγχο ενώ άπαντες θα πρέπει καθόλη τη διάρκεια της εργασίας τους να φορούν προστατευτικές μάσκες (με εξαίρεση τους ψήστες).

Η μάσκα θα είναι υποχρεωτική και για τους θαμώνες εκτός από την ώρα της ενεργούς σίτισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE