Ξανά κάτω από τις 6 χιλιάδες τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, μικρότερη αύξηση στους θανάτους

Ξανά κάτω από τις 6 χιλιάδες τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, μικρότερη αύξηση στους θανάτους

Ακόμα 5.926 κρούσματα κορωνοϊού κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι η τέταρτη συνεχής ημέρα με λιγότερα από 6 χιλιάδες νέα κρούσματα, κάτι που είχε να συμβεί από τις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Τα κρούσματα παρέμειναν σε σχετικά χαμηλά επίπεδα παρά το γεγονός ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1 εκατομμύριο διαγνωστικά τεστ σε ένα 24ωρο.

Οι θάνατοι επιβεβαιωμένων φορέων που αναφέρθηκαν το τελευταίο 24ωρο ήταν 190, μειωμένοι κατά 40% σε σχέση με την περασμένη Τετάρτη.

Σε 9.435 ανέρχονται οι νοσηλευόμενοι φορείς του κορωνοϊού, εκ των οποίων 1.293 είναι διασωληνωμένοι.

Την πρώτη δόση του εμβολίου έχουν κάνει 22,8 εκατομμύρια πολίτες και τη δεύτερη δόση 1,25 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.