Παραδέχθηκε η 29χρονη Λεμεσιανή για το καρναβάλι– Στο Δικαστήριο με άμεση καταχώρηση

Παραδέχθηκε η 29χρονη Λεμεσιανή για το καρναβάλι– Στο Δικαστήριο με άμεση καταχώρηση

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού θα οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου η 29χρονη από τη Λεμεσό, η οποία εντοπίστηκε μέσο οπτικογραφημένου υλικού, να συμμετέχει σε παράνομες συναθροίσεις την Κυριακή 14 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η 29χρονη παραδέχθηκε στις Αρχές τα αδικήματα της για παραβίαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου και σήμερα θα προχωρήσει η άμεση καταχώρηση της υπόθεσης εναντίον της.

Η 29χρονη αντιμετωπίζει της κατηγορίες παράνομης συνάθροισης, μη χρήση προστατευτικής μάσκας και παράνομης διακίνησης μετά την ώρα έναρξης της απαγόρευσης κυκλοφορίας και χωρίς το απαιτούμενο SMS.

Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται και ξεσκονίζονται τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, τα οποία είχαν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE