Πήγε για μεζέδες και ζιβανία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Η πρώτη του έξοδος μετά τις χαλαρώσεις

Πήγε για μεζέδες και ζιβανία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Η πρώτη του έξοδος μετά τις χαλαρώσεις

Στην πρώτη του έξοδο μετά το άνοιγμα των χώρων εστίασης προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαρτίου.

Ο Πρόεδρος μαζί με καλούς του φίλους επέλεξε να απολαύσει τους κυπριακούς μεζέδες του και το παραδοσιακό ποτό μας τη ζιβανία στην ταβέρνα «Λεβέντης».

Στο τραπέζι μαζί του οι φίλοι του Νίκος Κόσιης και ο Ανδρέα Τσαγγαρίδη. Οι τρείς τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με την φωτογραφία τους να ανεβαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αποσπά δεκάδες σχόλια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

Η συνεχής αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) και η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της πατρίδας μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη διακυβέρνηση μας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την τελετή διαβεβαίωσης, την Πέμπτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, του νέου Αρχηγού της ΕΦ, Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Θεοδώρου, ο οποίος διαδέχεται στην ηγεσία της ΕΦ, τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

BEST OF TOTHEMAONLINE