Μίλησε ανοικτά για νέα μέτρα ο Υπ. Υγείας – «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή αν φτάσει στα όρια του»

Μίλησε ανοικτά για νέα μέτρα ο Υπ. Υγείας – «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή αν φτάσει στα όρια του»

«Βροχή» από ερωτήσεις δέχθηκε για άλλη μια φορά ο Υπουργός Υγείας, αναφορικά με τον ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, μετά και από κάποια σενάριο και δημοσιεύματα που έχουν φουντώσει τις φήμες.

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου τόνισε ξανά ότι η κατάσταση αξιολογείται (και στη Λεμεσό) και δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, προσθέτοντας ότι πορεύονται με τις εισηγήσεις των ειδικών.

Σημείωσε, μετά από σχετικό ερώτημα, ότι η πληρότητα στα Νοσοκομεία έχει αυξηθεί ωστόσο γνωρίζουν τις δυνατότητες των νοσηλευτηρίων και αν οι εισαγωγές συνεχιστούν με ανοδική πορεία και δημιουργηθεί μεγάλη πίεση «θα πρέπει να ληφθούν μέτρα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ζήτησε για άλλη μια φορά τη συνεργασία και τη συμμόρφωση των πολιτών στα υγειονομικά πρωτόκολλα, τονίζοντας ότι «δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η

Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η

Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE