ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ: Εκπλήξεις και ανατροπές από νέα δημοσκόπηση - Τα ποσοστά των κομμάτων

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ: Εκπλήξεις και ανατροπές από νέα δημοσκόπηση - Τα  ποσοστά των κομμάτων

Την 3η του μεγάλη δημοσκόπηση παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 18/3 η εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» μέσω του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA.

Για άλλη μια φορά παρουσιάζονται σημαντικά δεδομένα που δείχνουν την «εικόνα» των ημερών, ωστόσο δεν λείπουν οι εκπλήξεις, αφού η δυναμική που δείχνουν κάποια κόμματα, πιθανόν να φέρουν και άνοδο στα ποσοστά τους ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών της 30ης Μαΐου.

Στην πρόθεση ψήφου, προηγούνται τα δύο μεγάλα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, ενώ σημαντικά ποσοστό καταγράφει και το ΔΗΚΟ.  Δείχνει να μένει πιο πίσω η ΕΔΕΚ και να χάνει την 4η θέση, αφού με ψηλότερα ποσοστά αποτυπώθηκαν στη δημοσκόπηση Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και ΕΛΑΜ.

Με δυναμική εισόδου στη Βουλή το Κίνημα «Ανεξάρτητοι» ενώ θα παλέψει για να εκλέξει Βουλευτές η Δημοκρατική Παράταξη. Πιο κάτω, αλλά με άνοδο εντοπίστηκε στη δημοσκόπηση το κίνημα «Αλληλεγγύη»

Στην πρόθεση ψήφου (επί των εγκύρων) ο ΔΗΣΥ συγκεντρώνει 19,5%, το ΑΚΕΛ 17,4%, το ΔΗΚΟ 9,7%. Στο 5% βρίσκει η δημοσκόπηση τους Οικολόγους ενώ λίγο πιο κάτω στο 4,8% είναι το ΕΛΑΜ. 3,9% είναι το ποσοστό της ΕΔΕΚ και 3,2% συγκεντρώνουν οι «Ανεξάρτητοι».

Η Δημοκρατική Παράταξη «πιάστηκε» στη δημοσκόπηση στο 2,4% ενώ η «Αλληλεγγύη» στο 1,6%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 18,4% των ερωτηθέντων δήλωσαν αναποφάσιστοι και ποσοστό 9,5% δεν θέλησαν να απαντήσουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top