ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα είναι υποψήφιος για τις Προεδρικές του 2018 ο Νικόλας Παπαδόπουλος; Πως απαντά ο ίδιος (Βίντεο)

Θα είναι υποψήφιος για τις Προεδρικές του 2018 ο Νικόλας Παπαδόπουλος; Πως απαντά ο ίδιος (Βίντεο)

Στους κύκλους της πολιτικής συζητείται έντονα το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας. Ο κύριος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος της Νατάσας Ιωάννου στην εκπομπή «Έχεις Μέσον», ρωτήθηκε για τις πολιτικές του βλέψεις.

Κλήθηκε να επιβεβαιώσει, ή να απορρίψει την φημολογία που τον φέρει να διεκδικεί το Προεδρικό αξίωμα το 2018.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, απαντώντας διπλωματικά, απέφυγε να τοποθετηθεί ευθαρσώς, αναφέροντας ότι στην πολιτική, κανείς δεν μπορεί να σχεδιάσει κάτι για την επόμενη εβδομάδα, πόσο μάλλον για το 2018.

Εντούτοις, διαβάζοντας πίσω από τα συμφραζόμενα των όσων υπέδειξε ότι αρχειοθετεί ως σημαντικά αυτή τη στιγμή, κάποιος θα μπορούσε να διαβλέψει το έμμεσο ενδιαφέρον του να ηγηθεί μίας χαώδους κατάστασης που επικρατεί, αφού όπως τόνισε, το μόνο που τον απασχολεί είναι η επανεκκίνηση της κυπριακής οικονομίας, αφού δεν βλέπει σχέδιο από κυβερνητικής πλευράς.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον πολυπόθητο στόχο να καταλήξουμε σε μία λύση για το Κυπριακό.

«Μακάρι να έχουμε οικονομία και κράτος μέχρι το 2018 και θα δούμε τι θα κάνουμε σε σχέση με τις Προεδρικές και οποιεσδήποτε άλλες εξελίξεις», συνέχισε ο κύριος Παπαδόπουλος, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα του για την Προεδρία της Δημοκρατίας δεν απασχολεί ούτε τον ίδιο, ούτε τον κόσμο αυτή τη στιγμή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top