Αποκλεισμός από τα γήπεδα για την 24χρονη που έριξε την κροτίδα

Αποκλεισμός από τα γήπεδα για την 24χρονη που έριξε την κροτίδα

Νεότερη ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση της 24χρονης που έριξε κροτίδα μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια.

Το Δικαστήριο επέβαλε διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα και προσωπική εγγύηση €5.000 στην 24χρονη για υπόθεση ρίψης κροτίδας σε αυτοκίνητο μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια.  

Η 24χρονη που είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για συνοπτική εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης.  

Το Δικαστήριο διέταξε την απόλυσή της για να παρουσιαστεί εκ νέου στις 2 Ιουνίου, με τους ακόλουθους όρους:

Υπογραφή προσωπικής εγγύησης ύψους €5.000, να παρουσιάζεται στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας κάθε Δευτέρα και Πέμπτη μεταξύ των 4μ.μ. – 6μ.μ.

Διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα κατά την ώρα και μέρα που αγωνίζεται η ομάδα της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE