Κλείνουν τις πόρτες των γηπέδων σε 24χρονη που έριξε κροτίδα μετά το ΑΠΟΕΛ- Ομόνοια

Κλείνουν τις πόρτες των γηπέδων σε 24χρονη που έριξε κροτίδα μετά το ΑΠΟΕΛ- Ομόνοια

Χτύπησε καμπάνα το δικαστήριο για 24χρονη φίλαθλο, που φέρεται να έριξε κροτίδα μετά το πέρας του αγώνα μεταξύ ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας.

Διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα κατά την ώρα και μέρα που αγωνίζεται η ομάδα της, εκδόθηκε εναντίον της 24χρονης, η οποία είχε συλληφθεί για υπόθεση ρίψης κροτίδας σε αυτοκίνητο μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και άλλα τρία πρόσωπα.

Η νεαρή, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για συνοπτική εκδίκαση της  υπόθεσης.

Το Δικαστήριο διέταξε την απόλυση της 24χρονης για να παρουσιαστεί εκ νέου στις 2 Ιουνίου, 2015, με τους ακόλουθους όρους: Υπογραφή προσωπικής εγγύησης ύψους 5,000 ευρώ, να παρουσιάζεται στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας κάθε Δευτέρα και Πέμπτη μεταξύ των ωρών 4 μ.μ. – 6 μ.μ. και διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα κατά την ώρα και μέρα που αγωνίζεται η ομάδα της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE