ΚΥΠΡΟΣ

«Αν και ο πρόεδρος μασά ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ από τέτοια»

«Αν και ο πρόεδρος μασά ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ από τέτοια»

Μέσω της επίσημής του ιστοσελίδας, με ευφάνταστο και έξυπνο τρόπο, ο Ερμής σχολιάζει την επίμαχη φωτογραφία (…που διέρρευσε και τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου) που δείχνει τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο σε συνάντηση με άλλους δυο προέδρους (ΑΠΟΕΛ και Δόξας).

Μέσω της επίσημής του ιστοσελίδας,  με ευφάνταστο και έξυπνο τρόπο, ο Ερμής σχολιάζει την επίμαχη φωτογραφία (…που διέρρευσε και τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου) που δείχνει τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο σε συνάντηση με άλλους δυο προέδρους (ΑΠΟΕΛ και Δόξας).  

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μετά από δημοσίευμα συγκεκριμένης ιστοσελίδας για το γεύμα που είχε ο πρόεδρος μας με άλλους προέδρους, έχει την επιθυμία να ζητήσει από τον φωτογράφο ,την επόμενη φορά να τον ενημερώσει πριν βγάλει την φωτογραφία για να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και με περισσότερο στυλ.

Επίσης νιώθει την ανάγκη να τον πληροφορήσει ότι την Παρασκευή  θα έχει ξανά ραντεβού μαζί με τους εν λόγω κυρίους και τον προσκαλεί να πάει να βγάλει ακόμη μία φωτογραφία και να γευματίσει μαζί τους αφού θα έχει κλείσει και το μεγάλο DEAL!!!!». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top