Η μεγάλη στιγμή για τη μεταμόσχευση του 26χρονου Ραφαήλ - Από τη Λεμεσό στη Γερμανία μοιράζεται κάθε λεπτό – ΒΙΝΤΕΟ

Η μεγάλη στιγμή για τη μεταμόσχευση του 26χρονου Ραφαήλ - Από τη Λεμεσό στη Γερμανία μοιράζεται κάθε λεπτό – ΒΙΝΤΕΟ

Για το πολυαναμενόμενο ταξίδι στη Γερμανία ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου ο 26χρονος Ραφαήλ Στυλιανού, ο οποίος για δεύτερη φορά είναι αντιμέτωπος με τη λευχαιμία.

Ο Ραφαήλ όλο αυτό το διάστημα μοιράζεται την εμπειρία του και τα όσα βιώνει με την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη βοήθεια προς τον ίδιο και την οικογένεια του να είναι μεγάλη. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει και από τη Γερμανία, αφού με ένα βίντεο του στο Youtube γνωστοποίησε ότι θα ανεβάζει βίντεο για να παρουσιάζει όσα θα ζει με σκοπό να δώσει δύναμη σε άλλους ανθρώπους που θα περάσουν κάτι παρόμοιο.

Στο πλευρό του στο ταξίδι αυτό είναι οι γονείς του και η αρραβωνιαστικιά του, οι οποίοι τον στηρίζουν από την αρχή σε αυτόν τον αγώνα, όπως έπραξαν και την πρώτη φορά που το είχε βιώσει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE