Έκαψε το όχημα της αδελφής της στη Λευκωσία – Κρατάει 17 χρόνια η οικογενειακή κόντρα

Έκαψε το όχημα της αδελφής της στη Λευκωσία – Κρατάει 17 χρόνια η οικογενειακή κόντρα

Υπό επταήμερη προσωποκράτηση βρίσκεται 43χρονη, η οποία συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση εμπρησμού τριών οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, την 43χρονη για τον εμπρησμό κατέδειξε ο κουνιάδος της, ο οποίος ανάφερε στις Αρχές ότι απειλούσε εκείνον και την οικογένεια του ότι θα τους κάψει τα αυτοκίνητα τους.

Μάλιστα, όπως γνωρίζουμε η κόντρα μεταξύ των συγγενικών προσώπων κρατάει εδώ και 17 χρόνια με τις δύο πλευρές να αλληλοκαταγγέλονται διαρκώς στην Αστυνομία για βρισιές, απειλές και διαφορές μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την υπόθεση του εμπρησμού στις 22 Μαρτίου λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για φωτιά σε τρία οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο απέναντι από την οικία των ιδιοκτητών τους στη Λευκωσία.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα τρία οχήματα αξίας 8.000 ευρώ, καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε ακόμη δύο παρακείμενα οχήματα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE