Χειροβομβίδα σε σπίτι - Απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία

Χειροβομβίδα σε σπίτι - Απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία, μετά τη ρίψη χειροβομβίδας, που ωστόσο δεν εξερράγη, σε οικία στη Λευκωσία.

Γύρω στις 3.50 χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία ότι σε οικία στην περιοχή Στροβόλου, ρίχθηκε χειροβομβίδα, η οποία δεν εξερράγη. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών, οι οποίοι εντόπισαν στο εσωτερικό της οικίας τη χειροβομβίδα, που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος, ενώ δεν έφερε περόνη και μοχλό οπλίσεως.

Τη χειροβομβίδα παρέλαβαν τα μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών για ασφαλή καταστροφή της, ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE