Χειροβομβίδα σε σπίτι - Απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία

Χειροβομβίδα σε σπίτι - Απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία, μετά τη ρίψη χειροβομβίδας, που ωστόσο δεν εξερράγη, σε οικία στη Λευκωσία.

Γύρω στις 3.50 χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία ότι σε οικία στην περιοχή Στροβόλου, ρίχθηκε χειροβομβίδα, η οποία δεν εξερράγη. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών, οι οποίοι εντόπισαν στο εσωτερικό της οικίας τη χειροβομβίδα, που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος, ενώ δεν έφερε περόνη και μοχλό οπλίσεως.

Τη χειροβομβίδα παρέλαβαν τα μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών για ασφαλή καταστροφή της, ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στην Πάφο: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο σοβαρά  - Οι πρώτες πληροφορίες

Μαχαιρώματα στην Πάφο: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο σοβαρά - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης, γύρω στις 17:30, έπειτα από πληροφορία για άνδρα που φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE