ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα… έψαλλε για το «El Diablo» ο Μητροπολίτης Νικηφόρος - «Προάγει την επικίνδυνη σατανολατρεία» -ΒΙΝΤΕΟ

Τα… έψαλλε για το «El Diablo» ο Μητροπολίτης Νικηφόρος - «Προάγει την επικίνδυνη σατανολατρεία» -ΒΙΝΤΕΟ

Έντονος για την επιλογή του τραγουδιού της Κύπρου στη Eurovision, παρουσιάστηκε ο Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρος, σε ομιλία του στο Μετόχιο του Αγίου Προκοπίου.

Πιο συγκεκριμένα ονόμασε την επιλογή «σκανδαλώδη» και ανέφερε ότι προάγει την σατανολατρεία.

Ο Μητροπολίτης Κύκκου αναφέρει ανάμεσα σε άλλα ότι «σήμερα ο αθεϊσμός στο όνομα τάχα της επιστήμης ο κομμουνιστικο-σοσιαλισμός για το καλό τάχα του λαού ο καπιταλισμός στο όνομα, τάχα, της ελευθερίας, ο μασονισμός με το πρόσχημα της φιλανθρωπίας ο υλισμός με την προβολή των απατηλών τέρψεων και των ηδονών και των ανέσεων, ο χιλιασμός με το πρόσωπο της ψευτιάς και της απάτης βάλλουν συνέχεια εναντίον της Ορθοδόξου εκκλησίας», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Και δεν πρόλαβαν να διαλυθούν οι δυσωδίες αναθυμιάσεις της ανίερης αυτής πράξης και ξαφνικά βλέπουμε με ιδιαίτερη θλίψη και απογοήτευση αλλά και με οργή και αγανάκτηση την παρουσίαση από τα ΜΜΕ του τραγουδιού με το οποίο η Κύπρος η Νήσος των Αγίων και Μαρτύρων θα εκπροσωπηθεί στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision. Όχι μόνο να φέρει τον σκανδαλώδη και προκλητικό τίτλο «EL DIABLO» δηλαδή, ο διάβολος αλλά και με τους απαράδεκτους στίχους του να εκφράζει την αγάπη και υποδούλωση του ανθρώπου στις δαιμονικές δυνάμεις και με τον τρόπο αυτό να προάγει τη σκοταδιστική και επικίνδυνη σατανολατρεία.

Χωρίς καμία αμφιβολία το τραγούδι αυτό που υμνεί τον διάβολο προκαλεί βάναυσα τα θρησκευτικά και όχι μόνο αισθήματα του Κυπριακού λαού, σε μία εποχή μάλιστα που έχει να αντιμετωπίσει την θανατηφόρα πανδημία του κορωνοϊού, την απότοκη της πανδημίας αυτής οικονομική καταστροφή αλλά και την ακόρεστη αρπακτική ανία της ιμπεριαλιστικής Τουρκίας. Δυστυχώς όμως, όλοι αυτοί οι ορατοί και αόρατοι εξωτερικοί εχθροί της εκκλησίας βρίσκουν σύμμαχους και στο εσωτερικό της. Σύμμαχοι που εμείς που με τα λόγια κοπτόμαστε υπέρ της Ορθοδοξίας αλλά με τα έργα και τις πράξεις μας την καταπροδίδουμε, προκαλούντε σκάνδαλα και κλονισμούς συνειδήσεων».

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του Μητροπολίτης Νικηφόρος:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συζήτησε σήμερα τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου στις οποίες καταγράφηκε αφ’ ενός ένα αδιαμφισβήτητα αρνητικό αποτέλεσμα για το ΑΚΕΛ στις Ευρωεκλογές και αφετέρου μια σημαντική επιτυχία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top