ΗΠΑ: Ναύτης του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε νεκρός αφού άνοιξε πυρ μέσα σε στρατιωτική βάση

ΗΠΑ: Ναύτης του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε νεκρός αφού άνοιξε πυρ μέσα σε στρατιωτική βάση

Ένας ναύτης του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) έπεσε νεκρός αφού άνοιξε πυρ μέσα σε μια στρατιωτική βάση στο Μέριλαντ, τραυματίζοντας δύο άτομα, ανακοίνωσαν σήμερα ο αμερικανικός στρατός και η τοπική αστυνομία.

Σε μια ανακοίνωση το Πολεμικό Ναυτικό ανέφερε ότι ο ένοπλος, ένας τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου του ΠΝ, σκοτώθηκε έπειτα από ένα περιστατικό στη βάση Φορτ Ντέτρικ στο Μέριλαντ.

Η αστυνομία της πόλης Φρέντερικ τόνισε πως υπάρχουν δύο θύματα.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.