ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρχίζουν γάμοι και βαφτίσεις - Χαμός για προγραμματισμό και ημερομηνίες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρχίζουν γάμοι και βαφτίσεις - Χαμός για προγραμματισμό και ημερομηνίες

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι 4 φάσεις του unlock που αφορούν γάμους και βαφτίσεις, χαρίζοντας ανακούφιση αλλά και... αναβρασμό σε χιλιάδες μελλόνυμφους.

Όπως αναφέρεται στο πλάνο η πρώτη εκκίνηση θα γίνει στις 17 Μαίου (και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαίου) κατά την οποία επιτρέπεται η τέλεση γαμήλιου πάρτυ για 75 άτομο σε κλειστό χώρο ή 200 άτομα σε ανοιχτό χώρο (για γεύμα ή δείπνο). Σε αυτή την περίοδο απαγορεύεται η διοργάνωση χαιρέτισης (κοκτέιλ).

Η αμέσως επόμενη φάση με έναρξη από 1η Ιουνίου (μέχρι τις 14 Ιουνίου) προυποθέτει τα άτομα στον εσωτερικό χώρο 150 και στον εξωτερικό 280 ενώ παράλληλα θα εκκινήσει και η διαδικασία χαιρέτισης με 250 άτομα ανά πάσα στιγμή (σε εξωτερικό χώρο).

Η φάση τρία ξεκινά -Θεού θέλοντος- ξεκινά στις 15 Ιουνίου με την αύξηση των ατόμων που μπορούν να φιλοξενηθούν σε γεύμα ή δείπνο (εσωτερικό χώρο) 250, ενώ σε εξωτερικό 350. Την ίδια ώρα συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο η χαιρέτιση (κοκτέιλ) με 250 άτομα ανά πάσα στιγμή σε εξωτερικό χόρο μόνο.

Η τελευταία φάση της κορύφωσης θα επέλθει την 1η Ιουλίου με πολύ μικρές διαφοροποιήσεις από την τρίτη αφού τα άτομα για εσωτερικό χώρο παραμένουν 250, το δείπνο σε εξωτερικό χώρο από τα 350 πάει στα 400 ενώ παραμένει η προκαθορισμένη πρόνοια για χαιρέτιση αποκλειστικά σε εξωτερικό χόρο με ταυτόχρονη παρουσία 250 ατόμων ανά πάσα στιγμή.

Υπενθυμίζεται φυσικά πως για να ισχύσουν όλα τα παραπάνω θα πρέπει να το επιτρέπει η επιδημιολογική εικόνα στην κάθε χρονική περίοδο ενώ θα μπορούσε κάποιος να πει πως αρχής γενομένης τη 15η Ιουνίου (έναρξη της Γ' Φάσης) οι γάμοι αναμένεται να αρχίσουν να παίρνουν τη μορφή που έχουμε συνηθίσει.

Μετά και τη σωρεία ακυρώσεων που ακολούθησε μέσα στο 2020 αναμένεται ένας μικρός... 'χαμός' για μία ημερομηνία ενώ μένει να δούμε αν η αβεβαιότητα λόγω της κακής επιδημιολογικής εικόνας θα ωθήσει ζευγάρια στο να μεταφέρουν εκ νέου την ημερομήνια που επιθυμούν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Παρατηρείται πάντως εκ πρώτης όψεως μία ικανοποίηση από τους εμπλεκόμενους αφού τουλάχιστον υπάρχει πλέον ένα ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα, δίνοντας μια πιο αποκρυσταλλωμένη εικόνα σε όοους αδημονούν να προγραμματίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top