ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Είχε καταδικαστεί πέρσι ο ‘Μαριούθκιας’ – Μάρτυρας σε σοβαρή υπόθεση Δικαστηρίου και βίντεο στο μικροσκόπιο

Είχε καταδικαστεί πέρσι ο ‘Μαριούθκιας’ – Μάρτυρας σε σοβαρή υπόθεση Δικαστηρίου και βίντεο στο μικροσκόπιο

Στην αναζήτηση τεκμηρίων βρίσκεται το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων για την δολοφονία του 34χρονου Μάριου Γεωργίου άλλου ‘Μαριούθκια΄, τέως κάτοικου Λάρνακας, που σημειώθηκε γύρω στις 21:10 το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου στην περιοχή Μενεού – Περβόλια.

Έρευνες στην υπόθεση

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 20 Απριλίοθ μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας βρίσκονται στην σκηνή και διενεργούν εκ νέου έρευνες για την ανεύρεση στοιχείων και τεκμηρίων που θα βοηθήσουν στο έργο τους.

Για την υπόθεση έχουν ήδη ληφθεί καταθέσεις, ενώ αναζητούνται πρόσωπα που πιθανόν να έχουν δει ή ακούσει κάτι το οποίο σχετίζεται με την δολοφονία. Η Αστυνομία έχει ήδη παραλάβει και επεξεργάζεται υλικό από κλειστά κυκλώματα της περιοχής, αλλά και από τη διαδρομή που είχε ακολουθήσει ο 34χρονος από το γυμναστήριο μέχρι το σημείο του φόνου.

Υπενθυμίζουμε ότι στο σημείο διενέργησαν αυτοψία οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι το θύμα έφερε τραύματα στον κρόταφο-ζυγωματική περιοχή του κεφαλιού και στα δύο χέρια, ενώ ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Καλά ‘διαβασμένοι’ οι δράστες

Μελετημένοι φαίνεται να ήταν οι δράστες πριν το τελικό ‘κτύπημα’ στο θύμα τους, αφού το σημείο που είχαν στήσει καρτέρι ήταν κρίσιμης σημασίας, αφού όπως αναφέραμε και σε δημοσίευμα μας το βράδυ της Δευτέρας (19/4), ελάττωσε ταχύτητα έτσι ώστε να περάσει από κύρτωμα που υπάρχει στον δρόμο.

Όπως διαφάνηκε πρόκειται για μια καθημερινή διαδρομή που ακολουθούσε ο 34χρονος από το γυμναστήριο στο σπίτι του.

Μάριος Γεωργίου άλλος ‘Μαριούιθκιας΄

Ο Μάριος Γεωργίου άλλος ‘Μαριούθκιας’ ήταν γνωστό πρόσωπο στις Αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline είχε καταδικαστεί τον Ιανουάριο του 2020 σε δύο χρόνια φυλάκισης για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ δεν είχε εκτίσει ολόκληρη την ποινή του λόγω χάρης που έλαβε.

Μάλιστα, ήταν σημαντικός μάρτυρας κατηγορίας σε σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Δικαστήριο. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι τον περασμένο Ιανουάριο είχε τεθεί ως στόχος εγκληματικής ενέργειας που απετράπη από τις Αρχές λίγο πριν ενεργήσουν οι δράστες. 

Ο 34χρονος διατηρούσε επιχείρηση πωλήσεων οχημάτων πολυτελείας εξού και η lamborghini που οδηγούσε το βράδυ του φόνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top