ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρπαγή ανήλικων στην Λεμεσό: Έστειλε μήνυμα στην Αστυνομία το παιδί – «Η μαμά μας δεν είναι καλή, μας κτυπάει»

Αρπαγή ανήλικων στην Λεμεσό: Έστειλε μήνυμα στην Αστυνομία το παιδί – «Η μαμά μας δεν είναι καλή, μας κτυπάει»

Δύσκολο το έργο των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού, για την υπόθεση αρπαγής δύο παιδιών από τον πατέρα τους μετά από καταγγελία που έκανε η μητέρα τους την Κυριακή 18 Απριλίου.

Σε νέα εξέλιξη φαίνεται ότι ο 11χρονος απάντησε στην Αστυνομία μέσω του λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά το αδίκημα της αρπαγής από νόμιμη κηδεμονία. Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωση της καταγγέλθηκε από γυναίκα κάτοικο επαρχίας Λεμεσού, ότι στις 6/4/2021, ο πρώην σύζυγός της, πήρε τα δύο ανήλικα παιδιά τους, Ιρακινής καταγωγής, ηλικίας 5 και 11 ετών αντίστοιχα και αναχώρησε προς άγνωστο μέρος.

Συγκεκριμένα το παιδί απάντησε στην ανακοίνωση της αστυνομίας διαψεύδοντας τις κατηγορίες από τη μητέρα του ενώ χαρακτηριστικά έγραψε: «No that is not true we are with my dad my mom she know me and my small brother we needed liveing with my dad because my mom not good for us every time hurting me and my brother we don’t wana back liveing with my mom please please we dont wana back to mom home she not good we are so happy with dad».

Στην απάντηση του το παιδί αναφέρει ότι όλα όσα καταγγέλλονται δεν είναι αλήθεια και πως η μαμά του γνωρίζει ότι αυτός και ο μικρός του αδελφός θέλουν να ζουν με τον πατέρα τους, γιατί η μαμά τους δεν είναι καλή και τους ασκεί βία. Ακόμη στην ανάρτηση του το παιδί γράφει πως δεν θέλουν να επιστρέψουν στην μητέρα τους και είναι ευτυχισμένοι με τον πατέρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το μήνυμα του παιδιού ερευνήθηκε από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού και επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για τον πραγματικό λογαριασμό του 11χρονου. Ωστόσο, διερευνάται κατά πόσο τα όσα γράφτηκαν είναι από το ίδιο το παιδί ή από άλλο πρόσωπο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η μητέρα σε κατάθεση της αναφέρει ότι ποτέ δεν κτύπησε τα παιδιά της και δίνει διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Την ίδια ώρα οι ανακριτές κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες μέσω της δικοινοτικής ομάδας για να εντοπίσουν κατά πόσο ο πατέρας και τα παιδιά διέφυγαν από τα κατεχόμενα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top