ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Ξεσπάθωσε ο Δρ. Καραγιάννης - «Ξεχάσαμε τα πρωτόκολλα, είμαστε θετικοί και βγαίνουμε για ψώνια»

Ξεσπάθωσε ο Δρ. Καραγιάννης - «Ξεχάσαμε τα πρωτόκολλα, είμαστε θετικοί και βγαίνουμε για ψώνια»

Στην εκπομπή του Omega «Αιχμές» ήταν καλεσμένος Δρ. Καραγιάννης. Το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας αναφέρθηκε στα πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται αυστηρά από τους πολίτες.

Παράλληλα δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στη σημαντικότητα των εμβολίων ως ένα «όπλο» αντιμετώπισης της πανδημίας

Ο Δρ. Καραγιάννης ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ότι «μάλλον θα ανέβουμε ακόμη λίγο πάνω πριν δούμε σταθεροποίηση. Θερμή έκκληση στους πάντες να κάνουμε ότι είναι στο χέρι μας να αναχαιτίσουμε  την πορεία.

Δεν σηκώνει άλλη καθυστέρηση και μη εφαρμογή των  μέτρων. Ξεχάσαμε τα μέτρα. Δεν τηρούμε πρωτόκολλα  και δεν δηλώνουμε επαφές. Είμαστε θετικοί και βγαίνουμε για ψώνια. Αυτό είναι που μας έχει φέρει στη θέση που είμαστε σήμερα.

Εάν δεν είχαμε τα εμβόλια θα κλείναμε εδώ και μέρες. Χρειαζόμαστε όμως περεταίρω εμβολιαστική κάλυψη για να καλυφθούμε πλήρως.

Πλέον βασιζόμαστε στη λογική και υπευθυνότητα των πολιτών για να θέσουμε τα πράγματα  υπό έλεγχο. Από μόνα τους δεν θα βελτιωθούν εκτός και αν λάβουμε περεταίρω περιοριστικά μέτρα.

Στην Κύπρο έχουμε το αγγλικό στέλεχος και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι έχει επικρατήσει. Πλέον νοσούν πιο νεαρά άτομα και κάποια από αυτά νοσούν και μερικοί χρειάζονται και μονάδα εντατικής θεραπείας. Δεν είναι σίγουρο 100% ότι οι πιο νεαροί θα ανταπεξέλθουν».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top