Ειδικός εξοπλισμός για τον απεγκλωβισμό 46χρονου που παρασύρθηκε από τον ποδοσφαιριστή Μαέ - Σε κρίσιμη κατάσταση

Ειδικός εξοπλισμός για τον απεγκλωβισμό 46χρονου που παρασύρθηκε από τον ποδοσφαιριστή Μαέ - Σε κρίσιμη κατάσταση

Τραγικό το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 08:51 το βράδυ της Τρίτης 4/5 στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίου Νικολάου-Λινόπετρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ράιαν Μαέ συγκρούστηκε αρχικά με άλλο όχημα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και να καταλήξει μέσα σε κατάστημα ενοικιάσεως επί της λεωφόρου Γρίβα Διγενή αυτοκινήτων παρασύροντας τον φρουρό.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου Λεμεσού με ομάδα και όχημα διάσωσης. Για τον απεγκλωβισμό του ατόμου το οποίο παρασύρθηκε έγινε χρήση εξάρτυσης διάσωσης και τοποθετήθηκε σε φορείο όπου ακολούθως παραδόθηκε στην Υπηρεσία ασθενοφόρων για μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Ο 46χρονος ο οποίος είναι πολυτραυματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ έχει υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις. 

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκαν και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ καθώς και ο οδηγός του άλλου οχήματος. Μετά από εξετάσεις που τους υποβλήθηκαν έλαβαν εξητήριο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.