Υπάρχει ενδεχόμενο να χρεώνονται στους πολίτες τα rapid τεστ; – Τι απάντα ο Υπ. Υγείας - ΒΙΝΤΕΟ

Υπάρχει ενδεχόμενο να χρεώνονται στους πολίτες τα rapid τεστ; – Τι απάντα ο Υπ. Υγείας  - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μας τιμούν οι εικόνες που είδαμε χθες στους πανηγυρισμούς, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξουν επιπτώσεις στην επιδημιολογική εικόνα, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του Sigma, το μεσημέρι της Τρίτης, ο κ. Ιωάννου δήλωσε πως μετά από πολλές προσπάθειες στο να πείσουν το κόσμο να τηρεί τα μέτρα, είδαμε εικόνες χιλιάδων ατόμων να συναθροίζονται.

Σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς, ο Υπουργός Υγείας, τόνισε πως περιμένουν έγκριση εμβολίων για άτομα κάτω των 18 ετών, ενώ σημείωσε πως δίνεται δεύτερη ευκαιρία σε άτομα που έχασαν την σειρά τους.

Σχετικά με τα ακούσματα που θέλουν χρέωση των rapid τεστ, ο Υπουργός Υγείας δήλωσέ πως πρέπει να είναι στο βάρος του κράτους το κόστος των rapid test, τουλάχιστον τώρα που δεν μπορούν να εμβολιαστούν όλες οι ηλικίες, όταν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για κάθε ηλικιακή ομάδα, τότε η επιλογή του κάθε πολίτη θα είναι ο δωρεάν εμβολιασμός.

Δείτε όσα είπε:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE