Έντονος ο Αρχηγός Αστυνομίας μετά την επίθεση με μολότοφ - «Όποιος τολμήσει να ρίξει κροτίδα...»

Έντονος ο Αρχηγός Αστυνομίας μετά την επίθεση με μολότοφ - «Όποιος τολμήσει να ρίξει κροτίδα...»

Προβληματισμός επικρατεί στις κυπριακές Αρχές, μετά την επίθεση στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στον νέο Αστυνομικό Σταθμό στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό.

«Όποιος τολμήσει να ρίξει κροτίδα ή μολότοφ σε Αστυνομικό Σταθμό βάλλει κατά των Αρχών και του Κράτους. Είναι ένα γεγονός που μας απασχολεί. Ευτυχώς δεν έχει προκληθεί ζημιά ούτε στην περίφραξη, ούτε σε αστυνομικά οχήματα. Διερευνούμε το περιστατικό και ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε στον δράστη».

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο πριν από τις 22:00 όταν άγνωστοι, που έδρασαν εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι πέταξαν τη βόμβα μολότοφ στην εξωτερική πλευρά σταθμού και τράπηκαν σε φυγή.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο γρήγορα χωρίς να προκαλέσει άλλα προβλήματα ενώ στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό των ανεγκέφαλων δραστών.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Γαλλία μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για να τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE