LIFESTYLE

Κύπρια ηθοποιός «ιντριγκάρει» με την παρουσίαση –Τότε γιατί απέρριψε την πρόταση που είχε;

Κύπρια ηθοποιός «ιντριγκάρει» με την παρουσίαση –Τότε γιατί απέρριψε την πρόταση που είχε;

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Tv Μανία, ερωτηθείς κατά πόσο αποτελεί πρόκληση για την ίδια η ανάληψη της παρουσίασης μιας πρωινής εκπομπής απάντησε καταφατικά, γεννώντας παράλληλα πολλά ερωτηματικά για την απόφαση που έλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο...

Ο λόγος για την Έλια Ιωαννίδου, η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε στην αρχή της σεζόν απέρριψε πρόταση που είχε από το Plus Tv για την παρουσίαση του πρωινού μαγκαζίνο. Για να ακριβολογούμε, τα δημοσιεύματα την ήθελαν αρχικά να αποδέχεται την πρόταση και μετά να προχωρεί στην απόρριψή της.

Η εν λόγω ταλαντούχα συμπατριώτισσά μας, σύμφωνα με την συνέντευξη που παραχώρησε και την απάντηση που έδωσε στο σχετικό ερώτημα θα ήθελε το βήμα που θα έκανε, σχετικά με την παρουσίαση μιας εκπομπής  να να την πάρει παραπέρα... και είναι κάτι που την ιντριγκάρει.

Στην αρχή της σεζόν, ακούστηκε το όνομα σου για παρουσίαση πρωινού. Η παρουσίαση ενός τέτοιου προγράμματος θα ήταν πρόκληση για σένα;

Σαφώς και με ιντριγκάρει η παρουσίαση μιας εκπομπής γιατί μου αρέσει να δοκιμάζομαι ως καλλιτέχνης και να εξελίσσομαι. Είναι ένα βήμα όμως που χρειάζεται προσοχή και αίσθηση υπευθυνότητας.Σέβομαι και εκτιμώ τη δουλειά μουόπως και τον κόσμο που τόσο απλόχερα με αγκάλιασε,με αγάπησε και με αποδέκτηκε. Οφείλω λοιπόν να έχωως γνώμονα ότι οι όποιες αποφάσεις θα με παίρνουν ένα βήμα παραπέρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top