ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εργατικό ατύχημα στην Πάφο: Τραυματίστηκαν δυο εργαζόμενοι – Η κατάσταση της υγείας τους

Εργατικό ατύχημα στην Πάφο: Τραυματίστηκαν δυο εργαζόμενοι – Η κατάσταση της υγείας τους

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες που έγινε το νέο εργατικό ατύχημα χθες στην Πόλη Χρυσοχούς. Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας συνεργάζονται για τη διερεύνηση του ατυχήματος κατά το οποίο τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενοι.


Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της  Αστυνομίας, 53χρονος χθες στις 14:00 οδηγούσε ανυψωτικό μηχάνημα σε δρόμο στην Πόλη Χρυσοχούς με συνεπιβάτη 48χρονο, ο οποίος καθόταν στο φτερό του ανυψωτικού μηχανήματος. 

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο έπεσε σε γκρεμό βάθους τεσσάρων μέτρων. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν του ανυψωτικού μηχανήματος και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστεί ο ένας από το ανυψωτικό μηχάνημα.

Τα δύο πρόσωπα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός έφερε θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκε, ενώ ο συνοδηγός έφερε κατάγματα στα πλευρά και κρατήθηκε για νοσηλεία στοΝ χειρουργικό θάλαμο του Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Την σκηνή επισκέφτηκαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, τα οποία συνεργάζονται για διερεύνηση του περιστατικού.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top