LIFESTYLE

Τα πάχη της τα κάλλη της! Κράζουν διάσημη τραγουδίστρια για τα κιλά της – Πώς τους αποστομώνει;

Τα πάχη της τα κάλλη της! Κράζουν διάσημη τραγουδίστρια για τα κιλά της – Πώς τους αποστομώνει;

Δεν έχουν αφήσει σε... χλωρό κλαρί την superstar το τελευταίο διάστημα τα ξένα ΜΜΕ, καθώς μετά από κάθε εμφάνιση που κάνει την κράζουν για τα κιλά που έχει πάρει!

Η αλήθεια είναι ότι το σώμα της διάσημης τραγουδίστριας, της Pink, η οποία είναι παντρεμένη με τον Κάρι Χαρτ και έχει μια 3χρονη κόρη,  δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν, γι’ αυτό άλλωστε έχει αλλάξει και εντελώς το στυλ της!

spl1024365_004.jpg

Ερωτώμενη για τα κακεντρεχή σχόλια που φτάνουν στα αυτά της, η ίδια έβαλε για ακόμη φορά τα πράγματα στη θέση τους. «Νομίζω πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα πράγματα λάθος. Νομίζουν πως η άποψη τους μετράει και σε κρατάει αδύνατο, αλλά μάλλον δεν κοιτάζουν τον εαυτό τους οι ίδιοι» ανέφερε στο "Entertainment Tonight" και τόνισε πως δεν εκλαμβάνει όλο αυτό που συμβαίνει ως bullying.

«Δεν είμαι άνθρωπος που θα αφήσω τους άλλους να με εκφοβίσουν» είπε.

spl1024365_001.jpg

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας ότι δεν την ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και πως «η ζωή μου είναι γεμάτη. Μου αρέσει το φαγητό και πραγματικά μου αρέσει να μαγειρεύω, μου αρέσει να ζω. Όλο αυτό μου δείνει ευχαρίστηση».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top