O Mητροπολίτης Κύκκου πάει Pavilion! Για μια μέρα τα μπουζούκια θα «μυρίσουν» εκκλησία

O Mητροπολίτης Κύκκου πάει Pavilion! Για μια μέρα τα μπουζούκια θα «μυρίσουν» εκκλησία

Δεν έβρισκε φαίνεται κάπου αλλού να κάνει την εκδήλωση του ο Χριστιανικός Σύνδεσμος Γυναικών Άγιου Γεώργιου Μηλικουρίου, με αποτέλεσμα να «κλείσει» το άλλοτε υπέρλαμπρο Pavilion Hall.

Στα πλαίσια λοιπόν της φιλανθρωπικής/πολιτιστικης τους εκδήλωσης, τα μπουζούκια της πρωτεύουσας θα θυμίζουν εκκλησία, αφού πέραν από τη παρουσία του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου, θα ψάλλουν εκκλησιαστικούς ύμνους και θα ακούσουν την ομιλία « Η Αγιότης ως απάντηση στην εποχή μας»

Διαβάστε την ανακοίνωση

Ο Χριστιανικός Σύνδεσμος Γυναικών Άγιος Γεώργιος Μηλικουρίου ανακοινώνει, ότι στις 27 Μαϊου, 2015 και ώρα 5:30 μ.μ. διοργανώνει την Ετήσια Πολιτιστική/ Φιλανθρωπική του Εκδήλωση στο Κέντρο ΠΑΒΙΛΙΟΝ, στη Λευκωσία. Η εκδήλωση τελεί υπό την Υψηλή Προστασία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κύκκου και Τηλλυρίας κ.κ. Νικηφόρου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εκκλησιαστικούς ύμνους και ομιλία από το Δρα Κλείτο Ιωαννίδη με θέμα «Η Αγιότης ως απάντηση στην εποχή μας». Περιλαμβάνει επίσης ελληνικούς και δημοτικούς χορούς από το Συγκρότημα του Συνδέσμου και μουσικό πρόγραμμα από τον Κυριάκο Μαππούρα. Κατά την εκδήλωση θα τιμηθούν μέλη του απελθόντος Διοικητικού Συμβουλίου για την προσφορά τους στο Σύνδεσμο.

Προσκαλούνται τα μέλη του Συνδέσμου, οι απόδημοι και φίλοι της κοινότητας Μηλικουρίου, να παραστούν και να τιμήσουν την εκδήλωση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE