Απόπειρα φόνου: Αρνείται την πρόθεση διάπραξης ο 43χρονος - Με σοβαρό κάταγμα στο πόδι ο 39χρονος

Απόπειρα φόνου: Αρνείται την πρόθεση διάπραξης ο 43χρονος - Με σοβαρό κάταγμα στο πόδι ο 39χρονος

Συνεχίζονται οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση απόπειρας φόνου,  μετά τον τραυματισμό 39χρονου αιτητή πολιτικού ασύλου, στον χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας όπου διαμένει, στην Πάφο.

Ο συλληφθείς ωστόσο αρνείται στην Αστυνομία ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 39χρονο μετά από αντιπαράθεση που έγινε για ένα χώρο στάθμευσης .


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου συγκεκριμένα, χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 39χρονος άνδρας, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με σοβαρό κάταγμα στο πόδι. 

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε πληροφορία ότι γύρω στις 9.10μ.μ. χθες, ενώ ο 39χρονος, βρισκόταν πεζός στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει, άνδρας οδηγός φέρεται να οδήγησε σκόπιμα το αυτοκίνητό του εναντίον του και να τον κτύπησε. Στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE