Έξι καταγγελίες πολιτών για παραβιάσεις μέτρων Covid-19 το τελευταίο 24ωρο

Έξι καταγγελίες πολιτών για παραβιάσεις μέτρων Covid-19 το τελευταίο 24ωρο

Σε 6 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 
Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 την Δευτέρα, η Αστυνομία διενήργησε 4.024 ελέγχους παγκύπρια.
  
Όσον αφορά τους ελέγχους, διενεργήθηκαν 387 στη Λευκωσία με δύο καταγγελίες, 544 στη Λεμεσό χωρίς καταγγελίες, 791 στη Λάρνακα χωρίς καταγγελίες, 886 στην Πάφο με 4 καταγγελίες πολιτών, 629 στην Αμμόχωστο χωρίς καταγγελίες, 346 στην περιοχή Μόρφου χωρίς καταγγελίες.
 
Το Τμήμα Τροχαίας διενήργησε 233 ελέγχους και η Λιμενική Αστυνομία 108, χωρίς καταγγελίες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE