Ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για τη συζήτησή του με τον Ερντογάν ο Μητσοτάκης

Ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για τη συζήτησή του με τον Ερντογάν ο Μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενημέρωσε σήμερα τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, για τη συζήτησή που είχε με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να ευχαριστεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις θέσεις που προέβαλε κατά τη συνάντηση σε σχέση με το Κυπριακό.


Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κούσιου, ο κ. Μητσοτάκης  επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο ενημέρωσε για τα όσα διαμείφθηκαν στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Τουρκίας.

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις θέσεις που πρόβαλε κατά τη συνάντηση για την αναγκαιότητα λύσης του Κυπριακού, στη βάση των ψηφισμάτων των ΗΕ, αλλά και για την αποφυγή των όποιων ενεργειών μπορούν να αποτελέσουν νέα τετελεσμένα ή να δημιουργήσουν εμπόδια στην εξεύρεση λύσης του Κυπριακού", επεσήμανε ο κ. Κούσιος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE