ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: «Εκφράζω μια δημόσια συγγνώμη σε αυτήν τη μάνα που υπέφερε και επέμενε για χρόνια»

Αβέρωφ: «Εκφράζω μια δημόσια συγγνώμη σε αυτήν τη μάνα που υπέφερε και επέμενε για χρόνια»

«Εκφράζω μια δημόσια συγγνώμη σε αυτήν τη μάνα που υπέφερε και επέμενε για χρόνια, που μόνη της τα έβαλε με το σύστημα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, για την υπόθεση του εθνοφρουρού 16 χρόνια μετά.

Επίσης είπε ότι «έχουμε χρέος να απολογηθούμε για μια εξοντωτική διαδικασία που δεν βοηθά τους πολίτες, δεν είναι με το μέρος του αδύνατου. Να απολογηθούμε για την καθυστερημένη απονομή της Δικαιοσύνης και να δεσμευτούμε, όλο το πολιτικό σύστημα μαζί, να είναι η τελευταία φορά που θα υπάρξει τέτοια άδικη διαδικασία.

Καλώ όλα τα κόμματα να βγάλουμε από τα συρτάρια το νομοσχέδιο, να συμφωνήσουμε στα βασικά τις και να ψηφίσουμε μαζί, ομόφωνα, τη μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη».

Τι είπε για τη Γιολίτη

Στην πολιτική όταν ορκίζεσαι Υπουργός, την ώρα που ορκίζεσαι, την ίδια ώρα στη τσέπη σου πρέπει να έχεις και την παραίτηση σου, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις με την παραίτηση της Υπουργού Δικαιοσύνης Εμιλυς Γιολίτη.
 
«Ετσι είναι η πολιτική», δήλωσε ο κ. Νεοφύτου, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια επισκέψεών του στην επαρχία Λάρνακας.
 
Είπε, επίσης, ότι «ευχαριστούμε τον κάθε Υπουργό για το έργο που έχει επιτελέσει, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα του Νίκου Αναστασιάδη ή και αυτούς που έχουν φύγει ή και αυτούς που έχουν παραιτηθεί ή αυτούς που συνεχίζουν».
 
Σε ό,τι αφορά επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, ο κ. Νεοφύτου δήλωσε πως τον ανασχηματισμό τον κάνει ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. «Οποιους επιλέξει, εμείς θα τους στηρίξουμε για να εφαρμόσουν το πρόγραμμα του Νίκου Αναστασιάδη, αλλά και τον μεγάλο εθνικό στόχο να φτιάξουμε την Κύπρο του αύριο μέσα από το ταμείο ανάκαμψης», πρόσθεσε, τέλος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top