LIFESTYLE

Τριαντάφυλλος: «Μετά το Survivor έλαβα μήνυμα να πάθω καρκίνο στα πλευρά»

Τριαντάφυλλος: «Μετά το Survivor έλαβα μήνυμα να πάθω καρκίνο στα πλευρά»

Στο τελευταίο After Dark βρέθηκε καλεσμένος ο Τριαντάφυλλος προκειμένου να συναντήσει τον Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ τη νύχτα της Παρασκυεής. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο καθώς και στα μηνύματα που έλαβε αμέσως μετά την αποχώρηση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου λέει ο κόσμος ότι «σ’ αγαπάμε για αυτό που είσαι». Και αυτό με συγκινεί εμένα, μου δίνει δύναμη και με συγκινεί πάρα πολύ».

«Θέλω να πω, ρε παιδιά, εκεί σε εσάς έξω που μου στέλνετε κάποια μηνύματα που είναι πάρα πολλά για κακό πράγμα, απλά εγώ εύχομαι τα καλύτερα για την οικογένεια σας και για την υγεία σας. Τα καλύερα σε όλους εσάς γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Μου έχουν στείλει μηνύματα να πάθω καρκίνο στα πλευρά, να πάθω αυτό και εκείνο. Δεν έχει σημασία, όμως, νομίζω πως ότι και να πουν αυτοί οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα ότι είναι να πάθω θα το κρίνει μόνο ένας, ο Θεός».

«Όπως έγινε με τον πατέρα μου την πρώτη μέρα που τραγουδούσα όταν ήμουν 15 χρονών…».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top