ΠτΔ: «Ατυχής και απαράδεκτη θα ήταν αναφορά περί αυτοδιοικούμενων περιοχών»

ΠτΔ: «Ατυχής και απαράδεκτη θα ήταν αναφορά περί αυτοδιοικούμενων περιοχών»

Ατυχής και απαράδεκτη θα ήταν αναφορά περί αυτοδιοικούμενων περιοχών είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην τελετή αποφοίτησης της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, και κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες που φέρουν τα ΗΕ να επεξεργάζονται επικίνδυνες ιδέες περί αυτοδιοικούμενων περιοχών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «έχουν επισημανθεί όλες οι ενδεχόμενες αναφορές ως αρνητικές.

Τόσο προς την κα Λουτ όσο και προς τον ΓΓ έχουν διαβιβαστεί οι πληροφορίες που αιωρούνται και θέλω να πιστεύω ότι μια ανάλογη αναφορά και ατυχής θα ήταν και απαράδεκτη κατά κύριο λόγο.

Είμαι βέβαιος ότι ο ΓΓ έλαβε υπόψη τα όσα του έχω αναφέρει».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ο Τούρκος Πρόεδρος φαίνεται να προγραμματίζει φιέστα στα κατεχόμενα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «δεν γνωρίζω τι λογαριάζει να κάνει. Αυτό που ξέρω είναι ότι η οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια θα έχει συνέπειες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE