Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Κόρνο - Διερευνώνται τα αίτιά της

Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Κόρνο - Διερευνώνται τα αίτιά της

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 15:00 σε περιοχή κοντά στην κοινότητα Κόρνου της επαρχίας Λάρνακας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος Δασών η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 15:38, αφού έκαψε 2 δεκάρια με άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 15 άτομα του Τμήματος Δασών με 4 πυροσβεστικά οχήματα και 3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα.
 
«Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται», προστίθεται.
 
Καλείται το κοινό αν δει καπνό ή φωτιά να τηλεφωνήσει στο 1407 ή στο 112.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE