Πιάστηκε στο αεροδρόμιο 38χρονος καταζητούμενος - Προσπαθούσε να φύγει από την Κύπρο

Πιάστηκε στο αεροδρόμιο 38χρονος καταζητούμενος - Προσπαθούσε να φύγει από την Κύπρο

Συνελήφθη σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 38χρονος, ο οποίος καταζητείτο από τις Αρχές της Λευκορωσίας, για το αδίκημα της απάτης.

Ο 38χρονος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, στην προσπάθεια του να αναχωρήσει από την Κύπρο.

Το εν λόγω πρόσωπο, καταζητείτο από τις Αρχές της Λευκορωσίας, με σκοπό την άσκηση εναντίον του ποινικής δίωξης, για το αδίκημα της απάτης, το οποίο διαπράχθηκε μεταξύ των χρονολογιών 2015-2016.

Αύριο Κυριακή 11/07/2021, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, στο πλαίσιο της διαδικασίας έκδοσής του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE